De bomen door het bos

Geschatte leestijd: 2 minuten

Leuk, ik ga nog eens wandelen in het bos. Het is herfst, dus ’t is het moment! Al die kleuren! Maar hopelijk valt er wel iets meer te zien dan dat. Ik ga mijn best doen om er alles uit te halen. Om niets te missen komt het erop aan het bos helemaal af te lopen. Als ik maar lang genoeg wandel, zal ik wel een leuk diertje of een speciale paddenstoel zien zeker?  

Vooruit, we zijn ermee weg. Ik ga die wandeling afmaken. Snel doorheen het bos dus. Alle paden aflopen. Links kijken, zitten daar geen herten? Rechts kijken, geen vos te zien? Omhoog-omlaag kijken, waar zitten die spechten, waar staan die paddenstoelen? Niets te zien, dus snel verder. Achter de bocht zal er meer zijn, vast wel, moet wel. Of toch niet?  

Nee, toch niet. Snel nog een eindje verder, hier zijn er alleen maar bomen te zien, geen bos, ik wil het bos zien, helemaal, alles! Waar zitten de vossen, herten, reeën, spechten, uilen, vlinders, bloemen, paddenstoelen? Die moeten toch te zien zijn in een bos? In elk bos zie je die toch?

Maar hier niet, dus snel verder, rapper, ik mag ze niet missen! Links rechts kijken, omhoog omlaag. Snel, niet wachten of ze zijn weg. Nog dit paadje hier aflopen. Aha, kijk, we zijn terug aan de ingang, ik heb alles gezien! Tja, veel was dat eigenlijk niet… Volgende keer wat rapper stappen!

Beelden genomen door de camera bewust en langzaam te bewegen tijdens de opname (“intentional camera movement” zoals dat wordt genoemd in mooi Nederlands)


Als (àls) je dit natuurvertelsel leuk vond, klik je dan op het duimpje hieronder aub ? Of nog beter, schrijf je een reactie hieronder? Bedankt!

8 gedachten over “De bomen door het bos”

  1. Goedemorgen.
    Inderdaad, er zitten boeiende beelden tussen.
    Wel nogal felle kleuren, dat zou je niet verwachten.
    Greets
    Jan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.