Het is oorlog! (bis)

Geschatte leestijd: 1 minuten

We horen iedere dag over oorlogen in het nieuws… maar ook in de natuur is het oorlog! Het natuurvertelsel dateert van een tijd terug, maar omdat ik ook filmmateriaal had, vond ik het zonde om er niets mee te doen. Bij deze dus een ingesproken filmpje, het is eens iets anders. Ik hoop dat je het leuk vindt!

Spoiler: het eindresultaat

Als (àls) je dit natuurvertelsel leuk vond, klik je dan op het duimpje hieronder aub ? Of nog beter, schrijf je een reactie hieronder? Bedankt!

22 gedachten over “Het is oorlog! (bis)”

 1. Isabelle Laquiere

  Bewegende beelden zeggen soms nog meer dan een foto, maar een foto zegt soms meer dan 100 woorden. Kortom: Doe zo voort met beiden! Het is verfrissend voor de geest om met jou op pad te gaan in de natuur zonder zelf buiten te komen 😉

 2. Hallo Maarten, heel leuk zo’n ingesproken filmpje! Meer doen, zou ik zeggen! David Attenborough moet uiteindelijk toch nog een waardige opvolger vinden? Awel dan!

 3. Ook voor mij (uit het Antwerpse) hoefde er geen ondertiteling, hoor, Maarten! Hoe jij dit verhaal brengt in twee minuten tijd, met zo’n opbouw, da’s echt knap… Foto’s met je verhaaltje mogen wat mij betreft voortaan zeker afgewisseld worden met filmpjes!

   1. Hai Maarten.
    wat een geweldig filmpje.zeker voor herhaling vatbaar
    Nou zie ik je een keer “in”t” veld. Mooi om te zien.alsof ik mee mag op onderzoek.
    Grtjs ineke

 4. Een spannende opbouw voor alweer interessante natuurweetjes Maarten. In de regen door de modder kruipen zonder militaire doeleinden… ze zijn zeldzaam zulke mannen.
  Prachtig beeld alweer van de vallende regendruppels en de ‘rook’ van de sporen.
  En als je de foto’s wil afwisselen met filmpjes worden de zondagen hier nog mooier.
  Zelfs voor een kempenaar hoeft de ondertiteling niet echt om je te verstaan maar het oogt professioneel hé.

 5. Let toch maar op met die sporen ( inademen ).Heb ergens gelezen of vernomen dat die niet zo onschadelijk zijn voor de gezondheid ! Niet iedereen gaat er met zijn of haar of gbtkxpqs neus bovenop gaan liggen . Maarten toch !
  Groeten

 6. Kristine De Martelaer

  Awel dat vind ik echt goed geslaagd, er zit spanning en humor in en dat in combi met het biologisch verhaal. De ondertitel was niet echt nodig voor een Oost-Vlaming 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.